حزب‌اللە با نظارت نمایندگان سپاه در حالی بازسازی خویش است

گزارش‌ها حاکی از آن است کە حزب‌اللە لبنان با نظارت و کمک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در تلاش برای بازسازی نهادهایش است. این درحالی است کە در تازەترین حملات اسرائیل علیه حزب‌الله، در درە بقاع، دست کم ١٠ نفر عضو این گروه کشتە شدەاند.

بە گزارش وای‌نت و بە نقل از رسانەهای عربی، در میان ارزیابی‌هایی مبنی بر اینکه ایران در حال فشار بر حزب‌الله برای پیوستن به هرگونه کارزار نظامی علیه تهران است، این گروه تعداد جلسات داخلی خود را برای آمادگی جهت جنگ احتمالی با اسرائیل افزایش داده است.

منابع مورد استناد این شبکه اعلام کردند که “طبق تمام شواهد” حملات هوایی روز جمعه اسرائیل در دره بقاع لبنان، مقدمه‌ای برای یک عملیات نظامی گسترده‌تر اسرائیل بود که می‌تواند همزمان با حملاتی در ایران انجام شود.

در این گزارش به نقل از منابع نزدیک به حزب‌الله آمده است که این گروه در حال حاضر نه توسط رهبران لبنانی، بلکه توسط افسران سپاه پاسداران ایران هدایت می‌شود.

برخی از افسران ایرانی پیش از این در لبنان مستقر بودند، در حالی که گفته می‌شود برخی دیگر اخیرا و در پی افزایش گمانه‌زنی‌ها درباره حمله نظامی احتمالی آمریکا به ایران، وارد لبنان شده‌اند.

به گفته این منابع، افسران سپاه پاسداران نه تنها مسئول بازیابی توانمندی‌های عملیاتی حزب‌الله هستند، بلکه شخصاً بر طرح‌ها نظارت کرده و با تیم‌های حزب‌الله در مناطق مختلف برای صدور دستورالعمل‌ها دیدار می‌کنند.

این گزارش می‌افزاید که افسران ایرانی همچنین با اعضای واحد موشکی که در حمله روز جمعه در منطقه بقاع هدف قرار گرفته بودند، دیدار داشته‌اند.

Live
Hide picture