ائتلاف کوردستان از نیروهای حکومتی در کوردستان خواست از رژیم فاصلە بگیرند

ائتلاف احزاب کردستان ایران در اطلاعیەای خطاب بە مردم کردستان اعلام کرد:  درگیری‌های جاری نتیجه دهه‌ها سیاست منطقه‌ای تهران است. ائتلاف احزاب سیاسی کردستان ایران در اطلاعیە شمارە یک خود اعلام کردە است: تحولات جاری در ایران وارد “مرحله‌ای عمیق و سرنوشت‌ساز” شده و درگیری‌های کنونی را نتیجه دهه‌ها سیاست‌های منطقه‌ای و نظامی جمهوری اسلامی دانست.

در اطلاعیە ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران آمده است سیاست‌های تهران شامل “دخالت در امور کشورهای منطقه، حمایت از تروریسم دولتی، اصرار بر دستیابی به سلاح هسته‌ای و توسعه برنامه موشکی” بوده که به گفته این ائتلاف، “کشور را با بحران اقتصادی عمیق روبه‌رو کرده است”.

این ائتلاف همچنین شد کشته شدن علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، به همراه شماری از فرماندهان نظامی و مقامات سیاسی، روند فروپاشی ساختار حاکمیت را تسریع کرده است.

ائتلاف  احزاب کردستان ایران تأکید کرد که درگیری‌های جاری “جنگ مردم ایران با آمریکا و اسرائیل نیست”، بلکه آن را نتیجه سیاست‌های “رژیم دیکتاتوری و سرکوبگر” دانست که به گفته این گروه، حقوق اساسی شهروندان را نقض کرده است.

در این بیانیه از نیروهای مسلح مستقر در مناطق کردستان خواسته شده از ساختار حاکم فاصله بگیرند و از مردم خواسته شده در روزهای حساس و سرنوشت‌ساز پیش رو، از مراکز نظامی و امنیتی دوری کنند. همچنین بر حفاظت از نهادهای خدمات عمومی و پرهیز از اقدامات تلافی‌جویانه فردی تأکید شده است.

متن اطلاعیە ائتلاف نیروهای سیاسی کوردستان ایران بە شرح زیر است:

اطلاعیه شماره ١

 ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران

در سرنوشت‌سازترین روزهای خود قرار داریم

مردم مبارز و حق‌طلب کردستان!

از روز شنبه، ۹ اسفندماه، روند رویدادها در ایران به سوی تحولی عمیق و بنیادین پیش می‌رود. جنگی که در حال حاضر برافروخته شده، نتیجه‌ی دهه‌ها سیاست زیاده‌خواهی رژیم، دخالت در امور کشورهای منطقه، حمایت از تروریسم دولتی، پافشاری بر دستیابی به بمب اتم و پیشبرد صنعت موشکی، ایجاد تهدید برای امنیت جهانی و عدم تمکین رژیم به موازین بین‌المللی است.  سیاستی که در نهایت هم ایران را به کشوری ویران با اقتصادی فروپاشیده تبدیل کرد و هم رژیم را به سوی سقوط کشیدە است. کشته شدن خامنه‌ای، رهبر رژیم و ده‌ها فرمانده نظامی و مقام سیاسی این رژیم نیز، دومینوی این سقوط را سرعت بخشیده است.

ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران اعلام می‌دارد که این جنگ، جنگِ جامعه ایران و ملیت‌های این کشور با آمریکا، اسرائیل و جامعه جهانی نیست، بلکه این رژیم دیکتاتور و سرکوبگر جمهوری اسلامی است که همه مردم کشور را به گروگان گرفته، تمام حقوق و آزادی‌ها را از آنان سلب کرده و تنها در دی‌ماه امسال، هزاران نفر از مردم بپاخاسته و حق‌طلب ایران را قتل‌عام کرد. در حال حاضر که ایران و کردستان در سرنوشت‌سازترین روزهای خود قرار دارند، رو به توده‌های مردم کردستان درخواست می‌کنیم:

۱:  مردم کردستان گام‌به‌گام با روند رویدادها باید در آمادگی کامل باشند، هوشیارانه با پیشامدها روبرو شوند و رفتار سیاسی خود را با خواسته‌ها و توصیه‌های (ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران) تنظیم کرده و این هماهنگی و ارتباط را زنده و ثمر بخش نگاه دارند.

۲: در روزهای به زانو درآمدن رژیم و قیام توده‌ای مردم، لازم است تمامی مراکز و نهادهای اداری و خدماتی در راستای منافع و نیازهای عمومی محافظت شوند.

٣:  از نیروهای مسلح رژیم در کردستان می‌خواهیم صفوف خود را از بازماندگان جمهوری اسلامی جدا کنند. به آن‌ها اعلام می‌کنیم بهتر است این آخرین فرصت برای پشت کردن به دشمن و برگزیدن جبهه ملت خود را از دست ندهند.

۴:  لازم است تمامی مردم کردستان با خردمندی و بلوغ به استقبال تغییرات بروند و از اقدامات شتاب‌زده و انتقام‌جویی‌های شخصی که به امنیت و حفاظت عمومی جامعه آسیب می‌زند، خودداری کنند.

۵: درخواست می‌کنیم جهت حفظ امنیت بیشتر، تا حد امکان از پادگان‌ها و مراکز نظامی و امنیتی رژیم فاصله بگیرید.

۶: درخواست می‌کنیم در روزهای سختی که پیش رو داریم، مردم ما به ویژه قشر بازاری، مغازه‌داران و صاحب‌خانه‌ها بیش از هر زمان دیگری هوای یکدیگر، به خصوص مستأجران، فقرا و بی‌سرپناهان را داشته باشند تا با دستگیری از یکدیگر، این روزهای سخت و دشوار را پشت سر بگذاریم.

ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران همگام با روند رویدادها، سیاست‌ها و برنامه‌های خود را از طریق اطلاعیه‌های بعدی منتشر خواهد کرد.

ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران

 ۱۱ اسفند ۱۴۰۴ خورشیدی

Live
Hide picture