نمایشگاه «زنان میان جنگ‌ها» در بارسلونا؛ بازتابی از مقاومت و نقش‌آفرینی یگان‌های مدافع زن (ی.پ.ژ)

نمایشگاه «زنان میان جنگ‌ها» امروز در کاخ تاریخی پالائو روبِرت در مرکز شهر بارسلونا گشایش یافت؛ رویدادی هنری و انسانی که با محوریت زنان روژآوا و شمال‌شرق سوریه، به روایت مقاومت، بازسازی و امید در میان ویرانی‌های جنگ می‌پردازد.

این نمایشگاه با هدف برجسته‌کردن نقش و مبارزات یگان‌های مدافع زن (ی.پ.ژ) در مقابله با تروریسم و دفاع از آزادی و برابری برگزار شده است. در کنار آن، تلاش‌های مدنی و اجتماعی زنان در بازسازی زندگی پس از جنگ نیز بخش مهمی از محتوای نمایشگاه را تشکیل می‌دهد.

«زنان میان جنگ‌ها» سفری بصری و انسانی است که داستان پایداری زنان را در میانه‌ی بحران‌ها به تصویر می‌کشد؛ زنانی که با شجاعت و آگاهی، نه‌تنها در برابر خشونت و نابودی ایستادند، بلکه در ساختن دوباره‌ی جامعه و بازگرداندن امید نیز پیشگام بودند.

برگزارکنندگان اعلام کرده‌اند که این نمایشگاه پس از بارسلونا، در چند شهر دیگر اسپانیا و همچنین در کشورهای مختلف جهان به نمایش درخواهد آمد تا پیام مقاومت و صدای زنان مبارز روژاوا را به گوش جهانیان برساند.

نمایشگاه «زنان میان جنگ‌ها» تا ۳۰ اکتبر (۸ آبان) در کاخ پالائو روبِرت بارسلونا ادامه خواهد داشت.

Live
Hide picture