هـ.پ.گ یاد شش گریلاهای شهید را گرامی داشت؛ دو گریلای اهل روژهلات شهید شدند

مرکز اطلاع‌رسانی و مطبوعاتی نیروهای مدافع خلق (هـ.پ‌.گ) با صدور بیانیه‌ای یاد و خاطره شش گریلای شهید خود را گرامی داشت و از شجاعت و فداکاری آنان تجلیل کرد.

در این بیانیه آمده است:

«رفقای ما، رِزان، مَروان، آمَد، کورتای، دژوار و سمکو، مبارزانی تسلیم‌ناپذیر در راه آزادی خلق کورد، در جریان حملات دشمن در مناطق حفاظتی مدیا به شهادت رسیدند. قلب‌های آنها برای آینده‌ای آزاد می‌تپید و با پذیرش هرگونه سختی و خطر، مسیر مبارزه را تا پای جان طی کردند و آثار پاک‌نشدنی در تاریخ مبارزه مردم‌مان بر جای گذاشتند.

این رفقا با پایداری و اراده‌ای استوار در خط فکری فدایی آپویی، نمونه‌ای از مبارزان فداکار و شجاع شدند و با ایستادگی در جبهه‌های مقاومت علیه اشغالگری و حملات نسل‌کشی، از شرف و کرامت خلق کورد دفاع کردند. شهادت آنها، الهام‌بخش همه رفقا و مردم ما برای ادامه مبارزه خواهد بود.

ما به عنوان همرزمانشان، به خانواده‌های محترم رِزان، مَروان، آمَد، کورتای، دژوار و سمکو و همچنین به تمامی مردم میهن‌دوست کوردستان تسلیت می‌گوییم و متعهد می‌شویم که راه و مبارزه‌ای را که این شهدا به ما سپردند، با مسئولیت‌پذیری و شایستگی ادامه دهیم و به پیروزی برسانیم.»

مشخصات دو گریلای شهید اهل روژهلات کوردستان به شرح زیر است:

نام سازمانی: رِزان گاییسی

نام و نام خانوادگی: رستم مصطفی

محل تولد: مهاباد

نام مادر و پدر: آمینه –

تاریخ و محل شهادت: ۲۸ ژوئن ۲۰۱۷ / زاپ

نام سازمانی: سمکو آربابا

نام و نام خانوادگی: سینا شجیعی

محل تولد: بانه

نام مادر و پدر: کژال – مصطفی

تاریخ و محل شهادت: ۳ نوامبر ۲۰۱۷ / زاپ.

Live
Hide picture